IT's Tech Time!

22 iulie – posibilă dată RTM pentru Windows 10

Tocmai am remarcat un schimb de replici pe Twitter între Tom Warren de la The Verge și leaker-ul WZor cu privire la o posibilă dată RTM pentru Windows 10.

Tocmai am remarcat un schimb de replici pe Twitter între Tom Warren de la The Verge și leaker-ul WZor cu privire la o posibilă dată RTM pentru Windows 10. Potrivit lui WZor, 22 iulie ar fi data pentru RTM (Release to Manufacturers):

Afirmația făcută de WZor, care are o bună credibilitate cu privire la informațiile neoficiale, nu a fost deocamdată nici confirmată nici infirmată de Microsoft. După cum foarte probabil mulți utilizatori Windows cunosc deja, data RTM nu coincinde cu data lansării publice a sistemului de operare. Dacă milestone-ul RTM ar fi atins la 22 iulie, lansarea publică ar trebui să fie pe 29 iulie, ceea ce ar confirma spusele Lisei Lu, CEO-ul AMD. Este posibil, de asemenea, ca Microsoft să decidă lansarea la începutul lui august, mai degrabă în prima jumătate a lunii, pentru ca toată lumea să fie pregătită pentru sezonul back to school. Nu uitați că tot ce ați citit mai sus sunt informații neconfirmate, adică zvonuri și tratați-le ca atare.

Cosmin

Cosmin este un consultant IT independent, pasionat de gadgeturi, fan Microsoft și WordPress.

Întrebări, idei și comentarii

Te rog să Intră în cont pentru a posta
avatar
1000
  Aboneză-te  
Anunță-mă când sunt comentarii noi

Întrebări și comentarii