IT's Tech Time!

3 plusuri și 3 minusuri despre o tehnologie sau un gadget – Mihail despre iPhone 6s

Fiecare dintre invitații noștri la seria „trei plus, trei minus” ne va spune 3 plusuri și 3 minusuri despre o tehnologie sau despre un gadget cu care a avut o experiență personală.

Mihail deschide seria de articole „trei plus, trei minus” povestindu-ne despre … iPhone 6s.

3 plusuri pentru iPhone 6s:

  • Sistemul de operare este fluid și stabil. Nu am avut parte de niciun crash în 9 luni de când folosesc iOS. Nu a fost nevoie niciodată să îi fac factory reset. Îl simt aproape la fel de snappy ca în prima zi. În condițiile date, mi-e foarte greu să mă întorc la Android, unde mereu e ceva de meșterit.
  • Că primește actualizări day one. Nu trebuie să stau după producător să adapteze patch-urile de la Google pentru varianta lor personalizată de Android. Știu mereu că am ultimele update-uri de la Apple, atât de funcții, cât și de securitate.
  • Are un management al memoriei RAM mai bun ca pe Android. Un telefon cu 2 GB de RAM și Android ar fi obosit să aibă în fundal atât de multe aplicații câte uit eu deschise pe iPhone 6S. De fapt, eu foarte rar închid aplicațiile deschise, pentru că uit. Și încă ceva, nu sunt gamer, deci majoritatea chiar rămân active în RAM.

3 minusuri pentru iPhone 6s:

  • Modul de transfer al fișierelor din/spre telefon mi se pare foarte prost gândit. Ai nevoie de iTunes la aproape orice operație. Nu ar fi nimic rău în asta, dar iTunes nu merge pe conexiune USB 3.0 cu 6s-ul meu, deși în Windows este recunoscut perfect.
  • Bateria se descarcă destul de repede pentru gustul meu. Astăzi am pierdut în jumătate de zi de utilizare medie vreo 40% din baterie, având maxim o oră de SOT și un apel cu proprietarul acestui blog de vreo 10 – 15 minute.
  • Că nu pot controla volumul cu căști care nu sunt MFI Certified (Made for iPhone). Dar asta e un mic inconvenient, pe care îl pot rezolva cu o pereche de căști wireless.

Despre iPhone 6 s aflați mai multe de pe GSM Arena

Mulțumesc, Mihail, pentru participarea ta!

Vrei să contribui și tu la această serie de articole?

Trimite-ne un e-mail la hello at techtime.ro cu 3 plusuri și 3 minusuri despre o tehnologie sau despre un gadget cu care ai avut personal experiență. Nu uita să incluzi un link spre blogul tău sau spre un proiect online personal pe care vrei să-l promovăm în articol!

Cosmin

Cosmin

Cosmin este un consultant IT independent, pasionat de gadgeturi, fan Microsoft și WordPress.

Lasă un răspuns

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.