IT's Tech Time!
Rodecaster Pro

Înapoi la podcasting cu … RodeCaster Pro!

Acum, că am reușit să dotez mini-studioul TechTime.ro cu un RodeCaster Pro, pregătesc un prim episod de podcast realizat cu el!

Mă bucur să vă spun că alături de Răzvan de la Burzcast sunt printre primii podcasteri din România care au privilegiul de a lucra de pe un RodeCaster Pro! Săptămâna aceasta vom înregistra un nou episod de podcast împreună, fiecare de pe Rodecaster-ul Pro personal.

Da, ați citi bine! După eforturi îndelungate, multe ore de muncă și stres, cu sprijinului familiei – căreia vreau să îi mulțumesc și pe această cale – am reușit să dotez mini-studioul de podcasting personal cu un RodeCaster Pro!

Am postat la jumătatea lunii mai descrierea acestui device pe TechTime.ro, și în curând voi putea scrie un review în baza propriilor experiențe cu acest device.

Singurul lucru care mai lipsește pentru a putea scrie review-ul este experiența personală directă, hands-on, de podcasting direct de pe RodeCaster Pro, ori acest lucru se va întâmpla vineri.

Pentru cei pe care i-am făcut deja curioși cu privire la cum sună un podcast românesc realizat pe RodeCaster Pro am o recomandare. Ascultați aici Burzcast 78 – Studioul din rucsac

Cosmin

Cosmin

Cosmin este un consultant IT independent, pasionat de gadgeturi, fan Microsoft și WordPress.

2 comentarii

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Super! Recunosc că mă încearcă ușoare sentimente de gelozie, îmi doresc și eu „rodecasterul” 🙂

  Sunt foarte curios de cum se aude deși din review-urile urmarite e super. Mult succes și inspirație la înregistrări. Abia aștept să ascult.

  • Salut Teo!
   Dacă ai ascultat recent știrile Radio Mediaș, Bianca și cu mine înregistrăm pe el știrile și anunțurile pentru ei.
   Ascultă știrile de la 10 azi cu Bianca și pe cele de la 14, 16 sau 21 înregistrate cu vocea mea și vei putea avea o primă impresie. Iar vineri o să fac acel podcast cu Răzvan și probabil ca sâmbătă sau duminică să fie postat online.

NEWSLETTER

Înscrie-te și primești cele mai noi articole prin email.

Abonarea a reușit! Mulțumim!