IT's Tech Time!

Microsoft Edge tips&tricks – afișați sau ascundeți bara cu favorite

Vă prezentăm încă un truc simplu pentru personalizarea Microsoft Edge: afișarea sau ascunderea barei cu site-uri favorite.

Avem din nou pentru voi un truc simplu pentru personalizarea Microsoft Edge, este vorba despre afișarea sau ascunderea barei cu site-uri favorite în interfața browserului. Dacă aveți anumite site-uri preferate, probabil că vă doriți să le aveți tot timpul la îndemână. Pentru aceasta, Microsoft Edge ”moștenește” o trăsătură comună mai tuturor browserelor, bara cu favorite. Numai că bara respectivă este ascunsă la prima lansare a browserului.

Cum se afișează bara cu favorite în Microsoft Edge ?

Cel mai simplu se face prin combinația de taste Ctrl+Shift+R: Reading-Mode---Ctrl---Shift---R Vom ilustra modificarea alternativă a  acestei setări cu o animație, urmată de capturi de ecran pas cu pas. Microsoft Edge - afisare-ascundere bara favorite Iată mai jos etapele de parcurs pas cu pas: 1. Deschideți Edge și accesați setările 01 - Microsoft Edge - Comutare tema 2. Sub textul Afișați bara de preferințe, alegeți una dintre cele două poziții conform cu ceea ce vă propuneți Dezactivat (1) sau Activat (2) Microsoft Edge - comuta afisarea barei de favorite Vouă cum vă place să folosiți noul browser, cu bara afișată sau ascunsă ?

Cosmin

Cosmin este un consultant IT independent, pasionat de gadgeturi, fan Microsoft și WordPress.

Întrebări, idei și comentarii

Te rog să Intră în cont pentru a posta
avatar
1000
  Aboneză-te  
Anunță-mă când sunt comentarii noi

Întrebări și comentarii