IT's Tech Time!
Adobe-Azure

Microsoft anunță noul parteneriat cu Adobe, care va livra serviciile de pe platforma Azure

Microsoft a anunțat un partenteriat strategic cu Adobe, care va permite companiilor să-și consolideze brandurile proprii folosind soluții bazate pe Microsoft Azure, Adobe Marketing Cloud și Microsoft Dynamics 365

În deschiderea conferinței Ignite, Microsoft a anunțat un partenteriat strategic cu Adobe, care va permite companiilor să-și consolideze brandurile proprii folosind soluții bazate pe Microsoft Azure, Adobe Marketing Cloud și Microsoft Dynamics 365.

“Liderii companiilor din toate industriile se concentrează pe îmbunătățirea interacțiunilor cu clienții lor digitali, oriunde s-ar afla aceștia” – spune Satya Nadella, CEO Microsoft. “Împreună, Adobe și Microsoft aduc cele mai avansate capabilități de marketing pe cel mai puternic și inteligent cloud pentru a ajuta companiile să evolueze digital și să interacționeze cu clienții în noi moduri.”

Ca parte a acestui parteneriat, Adobe va alege Microsoft Azure ca platformă cloud pentru Adobe Marketing Cloud, Adobe Creative Cloud și Adobe Document Cloud. În schimb, Microsoft va folosi Adobe Marketing Cloud ca serviciu principal de marketing pentru Dynamics 365 Enterprise edition, oferind clienților un serviciu de marketing puternic și complex pentru aplicațiile lor business. Microsoft și Adobe lucrează și la integrarea datelor pentru a oferi clienților posibilitatea de a lucra eficient cu aplicațiile business Adobe Marketing Cloud și Dynamics 365 folosind inteligența artificială, machine learning și instrumente avansate de analiză.

Clienții vor putea utiliza aceste integrări cu soluții Adobe și Microsoft pentru a crește vânzările și pentru a crește eficiența marketingului pe baza datelor folosite. Modelele de date vor fi disponibile și pentru clienții enterprise cât și pentru dezvoltatori și parteneri externi, ceea ce va încuraja inovația și dezvoltarea pentru un ecosistem comun.

Adobe și Microsoft vor lucra împreună cu alte companii pentru a le ajuta să implementeze soluțiile integrate pe care le oferă.

Cosmin

Cosmin este un consultant IT independent, pasionat de gadgeturi, fan Microsoft și WordPress.

Întrebări, idei și comentarii

Te rog să Intră în cont pentru a posta
avatar
1000
  Aboneză-te  
Anunță-mă când sunt comentarii noi