IT's Tech Time!

Noua aplicație Photos Companion permite sincronizarea prin WiFi

Microsoft are o grămadă de proiecte interesante pentru zona mobile. Pe lângă Swift Keyboard, Hub Keyboard sau News Pro, Microsoft mai lucrează și la Photos Companion. Această aplicație permite sincronizarea fotografiilor prin WiFI. 

Microsoft spune că pentru redesgin-ul aplicației Photos, membrii ai echipei de produs s-au dus în școli din US și Europa. Aceștia au vrut să vadă cum integrează profesorii fotografiile în lecții. Cei de la Microsoft i-au încurajat pe profesori să folosească noua aplicație.

Cea mai mare problemă nu a fost aplcația în sine. Problema mare era că unii găseau foarte greu să mute pozele între dispozitive. Noua aplicație de la Microsoft este special gândită să ajute copii și profesorii să mute ușor fotografii prin WiFi. 

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS și este foarte simplu de folosit. Doar scanezi un cont în aplicația Photos din Windows 10 și apoi selectezi ce vrei să transferi. Restul procesului se întâmplă automat prin WiFi. fiind o alternativă la AirDrop de la Apple, care funcționează doar pe dispozitivele Apple.

Link download Photos Companion pentru Android și iOS

Lasă un răspuns

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

NEWSLETTER

Înscrie-te și primești cele mai noi articole prin email.

Abonarea a reușit! Mulțumim!