IT's Tech Time!
OpenLiveWriter-App

Open Live Writer este disponibil acum ca aplicație universală din Windows Store

Open Live Writer tocmai a devenit aplicație universală și se poate descărca din Magazinul Windows.

https://store-images.s-microsoft.com/image/apps.8251.13510798887656186.3611ae95-4120-4ff1-b1f9-884f4171c034.1152ba23-579f-407d-98ed-18ed140a4ca2?background=%23a25da2&w=92&q=80

Open Live Writer tocmai a devenit aplicație universală și se poate descărca din Magazinul Windows. Una dintre cele mai cool inovații Microsoft legată de Windows 10 este Project Centennial, care permite dezvoltatorilor convertirea aplicațiilor desktop în aplicații universale pentru Windows 10. Astfel, producătorii software care dețin aplicații pentru desktopul Windows pot folosi Desktop App Converter pentru a „împacheta” alicațiile proprii într-un pachet care rulează pe platforma UWP.

Desktop App Converter este un instrument care vă permite să convertiți aplicațiile desktop existente scrise pentru platforma .NET 4.6.1 sau pentru Win32 în aplicații pentru Universal Windows Platform (UWP). Puteți rula installerele desktop prin convertor în modul silențios (unattended) pentru a obține un pachet AppX pe care îl puteți instala folosind cmdlet-ul Add-AppxPackage PowerShell pe sistemul pe care dezvoltați aplicații. Desktop App Converter este disponibil prin Windows Store.

Convertorul rulează installer-ul desktop al aplicației într-un mediu Windows complet izolat, folosind o imagine curată furnizată ca parte a descărcării. În acest mediu izolat sunt capturate orice schimbări pe care aplicația le face în Registry și în sistemul de fișiere și acestea sunt preluate într-un pachet AppX cu identitate proprie, care are acces la o gamă foarte largă de API-uri WinRT. Open Live Writer a fost convertit și el conform procedeului de mai sus și este acum și el aplicație Windows Store pentru Windows 10 Anniversary Update. Descărcați-l de aici:

Open Live Writer
Open Live Writer
Developer: .NET Foundation
Price: Free

Cosmin

Cosmin este un consultant IT independent, pasionat de gadgeturi, fan Microsoft și WordPress.

Întrebări, idei și comentarii

Te rog să Intră în cont pentru a posta
avatar
1000
  Aboneză-te  
Anunță-mă când sunt comentarii noi

Întrebări și comentarii